Meenemen rondreis

meenemen rondreis

Ga je binnenkort een rondreis  maken? Dan is het handig als je een vakantie checklist hebt waarop staat wat je moet meenemen op rondreis. En wat je niet moet vergeten natuurlijk.

Hieronder vind je allemaal reisbenodigdheden die handig kunnen zijn om mee te nemen op een rondreis.

Alle aandachtspunten zijn verdeeld in een aantal categorieën. Je kunt per item aanvinken wat je op je eigen inpaklijst wilt zetten. Na verzenden krijg je je eigen inpaklijst dan per email toegestuurd. Je kunt ook kiezen om de gehele lijst te ontvangen.

Deze meeneemlijst is speciaal samengesteld voor een rondreis.

  • Als je een rondreis in Europa maakt kun je als Nederlander of Belg vrijwel alle landen onbeperkt bezoeken. Binnen de Schengenlanden mag je reizen zonder visum. Voor sommige andere landen, zoals Turkije, is wel een visum vereist.

    Als je een rondreis gaat maken in Noord Amerika of Australië moet je wel een visum of reisdocument aanvragen. Dit kan via de links die je in onderstaande inpaklijst vindt.
  • Meenemen rondreis:

    Voorwaarden opreis.nl. Deze inpaklijst is een gratis dienstverlening van opreis.nl. Als klant van opreis.nl ontvang je onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief staan interessante reisartikelen en reisaanbiedingen. Afmelden voor de nieuwsbrief kan via een link onder in de nieuwsbrief.

Als je alle items die je wilt meenemen op je rondreis  hebt aangevinkt, kun je je naam en email adres invullen. Je ontvangt je persoonlijke vakantie checklist voor een rondreis  dan binnen een paar minuten per email. Je kunt ook kiezen om de complete lijst te ontvangen.

4 replies on “Meenemen rondreis”

Altijd handig, zo’n lijst!

Misschien kan er nog een onderdeel aan toegevoegd worden m.b.t. “veiligheid”?

surfroam.nl simkaartje om overal ter wereld online te kunnen voor weinig en zonder wifi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.