Lufthansa met A380 naar Tokio en Beijing

Vanaf 11 juni vliegt Lufthanse met de Airbus A380 superjumbo vanaf Frankfurt naar Tokio.

De eerste A380 van Lufthansa, de †œFrankfurt am Main†, zal op dinsdag, vrijdag en zondag van Frankfurt naar Tokio vliegen. Het vliegtuig vervangt de Boeing 747-400 die nu voor deze lijndienst wordt gebruikt…

Vanaf 11 juni vliegt Lufthansa met de Airbus A380 superjumbo vanaf Frankfurt naar Tokio.

De eerste A380 van Lufthansa, de †œFrankfurt am Main†, zal op dinsdag, vrijdag en zondag van Frankfurt naar Tokio vliegen. Het vliegtuig vervangt de Boeing 747-400 die nu voor deze lijndienst wordt gebruikt. De vluchten van Tokio naar Frankfurt zijn op maandag, woensdag en zondag. In augustus krijgt Lufthansa haar tweede A380 en zal er dagelijks heen en weer tussen Frankfurt en Tokio worden gevlogen.

Ook naar Beijing wordt binnenkort met de A380 gevlogen. Vanaf eind augustus zullen er drie vluchten per week worden uitgevoerd tussen Frankfurt en Beijing. Vertrek vanaf Frankfurt is op dinsdag, donderdag en zaterdag. De vlucht vanuit Beijing vertrekt elke maandag, woensdag en vrijdag.

De Airbus A380 van Lufthansa heeft 526 zitplaatsen. Er is een nieuwe First Class gesitueerd in het Upper Deck. Ook bovenin is de Business Class met 98 stoelen. De Economy Class zit op het benedendek en Lufthansa belooft hier meer ruimte dan in oudere toestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.