Louis Vuitton Tambour Horizon smart watch


Voor de verwende reiziger is er nu een Smart Watch van Louis Vuitton waarmee je ook op reis goed voor de dag kunt komen.

De Louis Vuitton Tambour Horizon is een Smart Watch waarmee je niet alleen de lokale tijd overal ter wereld kunt zien, maar die je ook tips over de bestemming en je vlucht kan tonen.

Louis Vuitton staat bekend om de luxe tassen en koffers die goed herkenbaar zijn aan het bekende logo. Nu kun je dus ook stijlvol kijken hoe laat het is. Stijl is natuurlijk niet goedkoop, de Tambour Horizon is verkrijgbaar vanaf circa €2.200 maar dan heb je ook wat.

Het horloge is ontwikkeld in samenwerking met Google en draait op Android Wear 2.0, net als veel andere smartwatches. De Tambour Horizon is verkrijgbaar met een zwarte, grijze of bruine kast. De zwarte is de duurste van het stel. De kast is 42mm breed en 12,5mm dik en de Tambour is waterdicht tot 30m. Er zijn 60 verschillende bandjes verkrijgbaar, 30 voor heren en 30 voor dames. Genoeg mogelijkheden dus voor je eigen stijl.

Het scherm heeft een gefixeerde buitenste ring met de aanduiding van 24 uur. Daarbinnen ligt het Amoled scherm waar je kunt kiezen tussen diverse ontwerpen. Hier kun je ook je apps draaien. De belangrijkste voor de reiziger zijn My Flight en City Guide.

Met My Flight kun je je vluchtgegevens invoeren en vervolgens op je horloge zien of de vlucht op tijd is of vertraging heeft. De City Guide app is een soort persoonlijke gids met allerlei tips en informatie over de stad waar je op dat moment bent. Je kunt het horloge ook koppelen met een app op je smartphone.

ALs je graag bijhoudt hoeveel je nu eigenlijk op zo’n dag loopt terwijl je van de ene kerk naar het andere museum loopt, is er nog een stappenteller. Louis Vuitton denkt dat de accu tot 22 uur meegaat, elke dag opladen dus en niet geschikt voor avonturen die je meerdere dagen bij een stopcontact vandaan houden.

Smart Watches zijn er in alle soorten en maten met Apple als marktleider. In dit topsegment zijn de belangrijkste alternatieven voor de Tambour Horizon de Montblanc Summit en de Tag Heuer Connected Modular.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.