KLM verlaagt prijzen tickets weer

 De KLM komt weer met een actie waarbij de prijzen van vliegtickets worden verlaagd.

De actie heet ‘De wereld dichterbij’ en houdt in dat in de komende vier maanden tot eind juni, elke week tien bestemmingen in de aanbieding  gaan.

Volgens de KLM gaat het om een prijsverlaging voor vliegtickets van tientallen procenten ten opzichte van de normale tarieven.

Er worden prijzen voor tickets genoemd van €399 voor New York en €99 voor Londen maar het maakt wel uit wanneer je weg wilt. Op deze actie web pagina kun je de speciale aanbiedingen van de KLM bekijken.

Andere aanbiedingen die worden genoemd zijn Johannesburg voor €499 en ook naar  CuraÁ§ao heb je voor dat bedrag een retourvlucht. KLM stelt dat de prijzen “All In” zijn. Behalve dan de €10 boekingskosten. Beetje flauw.

In januari kwam de KLM ook al met een actie met lagere tarieven voor vliegtickets. Blijkbaar is de vraag naar tickets dusdanig gedaald dat het actieseizoen nog even geopend blijft.

One reply on “KLM verlaagt prijzen tickets weer”

Verlaging van ticketprijzen is natuurlijk altijd mooi, maar als je net (23 december) bij KLM hebt geboekt voor 2 retourtjes naar Aruba EN je krijgt dan van KLM op 30 december een E-mailtje waarin met DIE ZELFDE VLUCHT van 759 voor 596 euro aanbiedt dan schiet dit mij – als trouw KLM reiziger – in het verkeerde keelgat.
Je denkt dat vroeg boeken, als trouw KLM klant voordeel oplevert, toch? MOOI MIS, NIET DUS.
We betalen nu maar liefst 300 euro meer dan andere reizigers voor het zelfde product en dat maakt mij razend. Op mijn brief aan KLM kreeg ik binnen 2 dagen antwoord, ze begrepen mijn enorme teleurstelling en boden excuses aan maar omboeken of geld terug, zat er niet in.
Dit wordt absoluut mijn laatste KLM vlucht want ik heb principes, als ik wordt genaaid, is het over!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.