KLM introduceert Economy Comfort

KLM introduceert op haar intercontinentale vluchten een opgewaardeerde variant van de Economy Class.

Deze nieuwe variant heet Economy Comfort en biedt tot 10cm meer beenruimte en een stoel die tot twee keer verder naar achteren kan. Ik ben wel benieuwd wat het woordje ‘tot’ in de praktijk betekent…

KLM introduceert op haar intercontinentale vluchten een opgewaardeerde variant van de Economy Class.

Deze nieuwe variant heet Economy Comfort en biedt tot 10cm meer beenruimte en een stoel die tot twee keer verder naar achteren kan. Ik ben wel benieuwd wat het woordje ‘tot’ in de praktijk betekent.

Alle KLM vliegtuigen op intercontinentale vluchten krijgen de beschikking over de nieuwe klasse. Op dit moment zijn de eerste vliegtuigen al omgebouwd, in december moet de nieuwe klasse op alle intercontinentale vluchten beschikbaar zijn.

Als extra voordeel noemt de KLM dat Economy Comfort passagiers na de landing eerder van boord kunnen omdat de Comfort-zone zich vooraan in de Economy Class bevindt. De service is hetzelfde als in de gewone Economy Class.

De KLM wil met de nieuwe klasse haar trouwe klanten extra binden.  Flying Blue Platinum-deelnemers en reizigers met een full flex Economy Class-ticket kunnen Economy Comfort reserveren zonder toeslag. Flying Blue Gold-deelnemers krijgen 50% korting en Flying Blue Silver-deelnemers 25%. Anderen betalen tussen de €80 en €150 voor een upgrade. Let wel: per enkele reis.

Economy Comfort-stoelen zijn vanaf eind november te reserveren op  klm.com of op het vliegveld via de selfservice incheckautomaten en de transferautomaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.