KLM bus van Nijmegen en Arnhem naar Schiphol

klm_bus
KLM start een busdienst tussen Nijmegen, Arnhem en Schiphol. Vanaf 1 mei 2015 laat KLM twee keer per dag een bus rijden van Nijmegen via Arnhem naar Schiphol.

De busdienst is bedoeld voor voor reizigers van KLM of één van haar partners. Als je met KLM vliegt is de bus gratis maar je moet bij het boeken wel Nijmegen of Arnhem als vertrekpunt kiezen.

De bus vertrekt vanaf het station van Nijmegen en rijdt via het station van Arnhem naar Schiphol. Voor reizigers van KLM uit deze regio kan de bus een handig en goedkoper alternatief zijn voor trein of auto. De bus is uitgerust met WiFi en je krijgt er ook een kopje koffie of thee bij.

Of deze nieuwe buslijn naar Schiphol handig voor je is hangt wel af van je vluchttijd. De bus rijdt ‘s ochtends om 05:30 weg uit Nijmegen, stopt om 06:00 in Arnhem en zet je om 07:30 af op Schiphol.
‘s Middags vertrekt de bus om 16:30 uit Nijmegen, is om 17:00 in Arnhem en om 18:30 op Schiphol. Vanaf Schiphol rijdt de bus om 09:00 en om 20:00 weer terug naar Arnhem en Nijmegen.

One reply on “KLM bus van Nijmegen en Arnhem naar Schiphol”

kan ik een ticket reserveren nijmegen schiphlo ,als ik met air-malta vlieg vanuit schiphol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.