Iphone xr case: Iphone veilig mee op reis

Iphone Xr bescherming

De Iphone Xr is geïntroduceerd in oktober 2018 en is de opvolger van de iPhone X. Inmiddels is de Xr vervangen door de iPhone 11 die in september 2019 het licht zag.

Xr
De iPhone Xr is gepresenteerd als het voordelige broertje van de XS en XS Max. Het toestel beschikt over een 6,1 inch lcd-scherm wat loopt van rand tot rand. De Apple iPhone Xr heeft een groter scherm dan het 5,5 inch scherm van de iPhone 8 Plus. Daarentegen is de omvang van de iPhone Xr niet groter, maar juist kleiner dan dat van iPhone 8 Plus. Meer scherm dus voor minder omvang. Het toestel is verkrijgbaar in drie opslagcapaciteiten en is maar liefst in zes kleuren te leveren: zwart, wit, rood, geel, roze en blauw. De iPhone heeft een volledige glazen behuizing. Omdat de iPhone Xr hetzelfde design heeft als andere recente iPhones, is de homeknop verdwenen. Ontgrendelen gaat niet via Touch ID, maar met de Face ID-gezichtsherkenning van Apple.


Prijs

Ofschoon de aanschafprijs voordeliger is, kost het toestel toch nog 690 euro bij 64 GB opslagcapaciteit. Deze prijs loopt op tot 729 euro bij 128 GB opslag. De uitvoering in zwart heeft een meerprijs. Enige bescherming is vanwege de kwetsbare behuizing aan te bevelen. Een iphone xr case biedt een degelijke bescherming voor normaal gebruik. Het voorkomt lelijke krassen en beperkt het breukrisico.

Iphone 11
De iPhone 11 en iPhone Xr lijken veel op elkaar. Wel heeft het nieuwste toestel een dubbele camera en Apple-logo midden op de achterkant. De glazen behuizing van de iPhone 11 is steviger dankzij een nieuwe techniek. Ook is de iPhone 11 beter waterbestendig. De iPhone 11 heeft een 6,1 inch-lcd-scherm met een hd-resolutie, net als de Xr. Het betere kwalitatieve oled-scherm is pas leverbaar bij de iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max.

Telefoonhoesjes bieden niet alleen bescherming, maar geven de iPhone een individuele outlook. Er zijn schitterende designs verkrijgbaar voor elke smaak.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.