Een unieke ervaring in de Winter Wonderland ijshotel van Canada

Altijd al willen overnachten in een hotel die volledig gemaakt is van ijs? Hieronder geven we je een paar tips en informatie over deze unieke winterovernachting in het ijshotel de Glace in Canada.

Hotel de Glace is een uniek hotel in Noord- Canada 10 minuten buiten de provincie Quebec. Een hotel die volledig uit ijs bestaat die door mensen van over de hele wereld wordt bezocht. Dit hotel biedt zijn gasten een unieke winterervaring. Kristalheldere ijsbeeldjes, sneeuwbogen geven het hotel en de kamers een magische uitstraling. Laat jezelf onderdompelen in de wintersfeer van het hotel. Geniet van een Scandinavische overnachting tussen het winterse meesterwerk. Wat het hotel zo uniek maakt is dat het zich elk jaar weer transformeert en verbouwd om de gasten te charmeren. Het hotel is elk jaar vanaf de eerste week van januari tot eind maart open.

Hotel faciliteiten

Je kunt ook gebruik maken van de Jacuzzi’s en sauna’s. Je overnacht in speciale pool slaapzakken. Het hotel heeft een bioscoop, bar, een overdekte- en een openlucht ijsbaan, en een trouwkapel.

Belangrijke benodigdheden voor je overnachting

Tijdens je overnachting in Hotel de Glace Canada in de winterperiodes is het belangrijk om je goed te kleden. Dit vanwege de lage temperaturen in Canada. Denk hierbij aan temperaturen tussen de -3 en -5 graden. Daarom wordt er aangeraden om 3 lagen kleding over elkaar heen te doen.

Voor je overnachting in het hotel is het belangrijk om een paar essentiële spullen mee te nemen. Zoals een sjaal, handschoenen, laarzen een hoed die je oren bedekt, extra sokken, sandalen die je binnen kunt dragen, en een zwempak.

Een bezoek aan het Hotel de Glace Canada is een once in a life time ervaring. En zeker een goede toevoeging aan je verblijf in de Quebec City. Een overnachting of bezoek om nooit te vergeten.