Reageren op artikelen

Reageren op onze artikelen is leuk en maakt de site interessanter. We willen wel graag verzoeken om de reacties ter zake te houden zodat het ook interessant blijft om de reacties te lezen.

Schelden, vloeken en tieren
Wij schrijven onze artikelen ter uwe lering ende vermaak en mikken niet op boosheid en verontwaardiging. Als u echter om welke reden ook toch de behoefte hebt om tekeer te gaan, bijvoorbeeld omdat u een boze puber bent of bent afgewezen door uw internet-date, wijzen wij u erop dat wij daarvoor helaas niet het juiste podium zijn.  U kunt het natuurlijk ergens niet mee eens zijn en u kunt dit ook ventileren. Maar simpel gescheld wordt verwijderd.

Reclame maken en handelen
Natuurlijk, uw schoorsteen moet ook roken. Maar niet in ons huis. Reacties met daarin commerciĆ«le  uitingen worden verwijderd. Relevante links kunt u wel plaatsen in uw commentaar.

En verder
En verder houden we de boel een beetje in de gaten en behouden we ons het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen.

Wij stellen reacties dus zeer op prijs en moedigen iedereen dan ook graag aan veelvuldig te reageren. Maar wel graag ter zake en op een manier die hout snijdt.