Handige rugzakken voor op reis

De zomervakantie is weer zo goed als begonnen, dus iedereen gaat in de komende weken of maanden op reis. Tijdens zo een trip heb je natuurlijk een tas nodig om mee te nemen. Hiervoor is onder meer de Eastpak rugzak een goede optie. Tassen van dit Amerikaanse merk staan bekend om stevigheid en langdurigheid, wat natuurlijk handig is op reis. Bovendien hebben de tassen ook nog eens een prachtig ontwerp, al is een Eastpak rugzak zwart ook een mogelijkheid. Hieronder vind je drie tassen van Eastpak die je mee kunt nemen op vakantie. 

Eastpak Padded Pak’r

Een immens populaire rugzak van Eastpak is de zogenoemde Padded Pak’r. Deze tas is zonder meer geschikt om mee te nemen naar het werk of school, maar het kan ook gebruikt worden op reis. De Padded Pak’r is in veel varianten verkrijgbaar, wat natuurlijk een voordeel is. Deze rugzak van Eastpak is ontworpen in leuke en vrolijke printjes, maar ook in gewone kleuren zoals het wit en groen. In de Eastpak Padded Pak’r zit een inhoud van 24 liter, dus je kunt er veel spullen in opbergen. Bovendien is het comfortabel om de tas te dragen, aangezien de schouderbanden verstelbaar en gewatteerd zijn. 

Eastpak Floid

Een kleinere rugzak qua inhoud is de Eastpak Floid, waarin een inhoud van 16 liter zit. Net als de Padded Pak’r is ook deze tas comfortabel te dragen, zeker omdat er ook een borstriem aan vast is gemaakt naast de verstelbare en gewatteerde schouderbanden. In de Floid zit onder meer een speciale vak voor een laptop, waarop een exemplaar van 15 inch past. Daarnaast is er ook een opbergruimte in de rugzak geplaatst voor een waterfles. Het is bovendien verkrijgbaar in meerdere varianten, te weten Mono Sand, Sunday Grey, Constructed Camo en Minidot. 

Eastpak Out of Office

Een grote en ruime tas van Eastpak is de Out of Office, die zonder meer geschikt is als schooltas. Desondanks valt het ook zeker te gebruiken op reis. Net als de Padded Pak’r is dit model in veel uitvoeringen ontworpen door Eastpak, waarbij ze drukke prints hebben gebruikt maar ook simpele designs. In de Out of Office zit onder andere een laptopvak, hierin past een notebook van 13 inch. Het is de ruimste rugzak van de drie modellen genoemd in dit artikel, er zit namelijk een inhoud van 27 liter in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.