Handige dames rugzakken voor op reis

Het lijkt alsof reizen met de dag populairder wordt, iedereen gaat graag naar exotische bestemmingen. Tijdens het reizen heb je logischerwijs tassen en koffers nodig om mee te nemen. Rugzakken zijn hiervoor hele goede opties, aangezien je een rugzak in veel verschillende formaten en kleuren kunt krijgen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar voor elk geslacht, rugzakken dames of heren; het maakt niet uit, Thebagstore.nl heeft het. Hieronder vind je drie van zulke exemplaren die jij mee kunt nemen op jouw reis.

Cowboysbag Brecon

Een prachtige rugzak van Nederlandse bodem is de Cowboysbag Brecon. Deze tas is geproduceerd in hoogwaardig leer en is in twee varianten verkrijgbaar op Thebagstore.nl, namelijk black en tobacco. In deze rugzak zit onder meer ruimte voor een laptop van 15 inch. Daarnaast zitten er nog meer vakken in de Brecon, waaronder twee steekvakken en een ritsvak. Deze vakjes zijn verdeeld over twee compartimenten, die beide afgesloten worden door middel van een rits. De schouderbanden van de rugzak zijn verstelbaar in lengte, wat natuurlijk handig is. 

Herschel Heritage

Nog een mooie rugzak die je mee kunt nemen op reis is de familie Heritage van Herschel. Op Thebagstore.nl zijn vier varianten van deze tas verkrijgbaar, te weten grey/tan, navy/tan, offset cub/black/white en deep teal/tan. Ze hebben stuk voor stuk een klassieke uitstraling, wat op het moment helemaal in de mode is. Het is geproduceerd van polyester, zoals je van Herschel gewend bent. In de rugzak zit onder andere een speciale vak voor een laptop, hierin kun je een notebook van 15 inch meenemen op jouw tocht. Net als de Cowboysbag Brecon heeft de Herschel Heritage ook twee compartimenten die beide gesloten worden door middel van een rits. In het voorvak zit bovendien een keycord, terwijl er ook nog een mediavak in de binnenkant van de tas zit. 

Spiral Tribeca Crosshatch

Een andere populaire rugzak is de Spiral Tribeca Crosshatch, wat te koop is in het grijs met zwarte details. Het heeft een langwerpige vorm met een minimalistisch ontwerp. Het wordt net als de Herschel Heritage geproduceerd van polyester. In de tas zit een gewatteerde sleeve, hierin kan een laptop van 14 inch beschermd worden. Het hoofdvak van de Tribeca Crosshatch van Spiral wordt gesloten door middel van een magneet en een trekkoord. Tevens zit er nog een ritsvak aan de buitenzijde van de rugzak en een ander vak dat gesloten wordt met een klittenband.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.