Handbagage TUIfly (Arkefly): wat mag er mee?

handbagage TUIfly

Afmetingen
55 x 40 x 20 cm*

Gewicht<br/>geen beperking

Gewicht
geen beperking

handbagage arkefly

Extra’s
beperkt

Regels handbagage TUIfly (voorheen Arkefly)

TUIfly hanteert twee richtlijnen voor handbagage aan boord. De maximale afmetingen voor handbagage bij TUIfly zijn 55 x 40 x 20cm. Als er geen plaats meer is in de cabine, wordt handbagage gratis vervoerd in het ruim. 

Als je zeker wilt weten dat je handbagage mee aan boord kan, mag je handbagage niet groter zijn dan 50 x 40 x 20cm. Er geldt geen beperking voor het gewicht.

Het aantal items dat je meeneemt is niet van belang zolang de totale afmetingen maar binnen de 55 x 40 x 20cm passen. Dat kan dus één koffer zijn, maar ook twee kleinere tassen.

Voor handbagage die groter is dan de maximaal toegestane afmeting van 55 x 40 x 25 cm, geldt dat deze zonder uitzondering wordt meegenomen in het vrachtruim. Bij de gate vindt een laatste controle plaats op afmetingen. Als de handbagage groter is dan het maximum wordt €50 gerekend om deze alsnog in het ruim te plaatsen.

Voor de handbagage bij TUIfly gelden verder de regels voor handbagage op het gebied van vloeistoffen en scherpe voorwerpen. 

* Maximale afmetingen: 55 x 40 x 20cm. Zeker mee in de cabine 50 x 40 x 20cm.

NB. Regels kunnen wijzigen. Kijk voor uitsluitende informatie op je ticket of neem contact op met de maatschappij. Onze disclaimer is van toepassing.