Fiets en Wandelbeurs 2009

In het weekend van 28 februari en 1 maart 2009 wordt er in de RAI in Amsterdam de Fiets en Wandelbeurs 2009 gehouden.

Fietsen en wandelen wordt volgens de organisatoren steeds populairder onder Nederlanders. Dit jaar zijn er dan ook bijna 400 standhouders, 15% meer dan vorig jaar.

Op de Fiets en Wandelbeurs vind je stands van vakantielanden, reisorganisaties, hotels, campings, fietsfabrikanten, buitensportwinkels en andere zaken die met wandelen en fietsen te maken hebben. Daarnaast is er veel aandacht voor kaarten, GPS en navigatiesystemen.  

Verder worden er workshops gehouden en lezingen gegeven door vrijwilligers en reizigers. Ook is er aandacht voor pelgrimsreizen naar Rome en Santiago de Compostella en worden er veel reisfoto’s tentoongesteld.

Je kunt op de Fiets en Wandelbeurs ook van alles zelf uit proberen. Er is een speciaal fietsparcours om fietsen te testen en er is een blote voetenpad waar je de zegeningen van het lopen op blote voeten kunt ervaren.  Op fietsgebied is er dit jaar veel aandacht voor fietsen met een elektrische hulpmotor: de E-bikes.  

De beurs wordt gehouden 28 februari en 1 maart 2009 in het congrescentrum van de RAI in Amsterdam in acht hallen en zalen. Spanje is dit jaar het gastland en presenteert zich met  VÁ­as Verdes  (groene wegen) en schapentrekroutes. De toegangsprijs aan de deur is €12, in de voorverkoop bij de ANWB €10. De beurs is open van 10 tot 17 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.