Exclusieve wachtruimte op Schiphol geopend

 Vanaf vandaag wordt wachten op je vliegtuig op Schiphol een beetje aangenamer.  

Tenminste, als je lid bent van Privium. Vandaag werd op Schiphol de exclusieve Privium ClubLounge geopend. Reispresentator Chris Zegers mocht het lintje doorknippen.

Leden van de club kunnen vanaf nu lekker loungen tussen het designmeubilair terwijl ze op hun vlucht wachten. Priviumleden kunnen de gewone paspoortcontrole overslaan en gaan in plaats daarvan door de douane met behulp van een irisscan. Door je oog voor een apparaat te houden kan je direct doorlopen.

Je kunt de Privium ClubLounge alleen in als Privium Plus lid. Volgens Schiphol heeft: “De ClubLounge comfortabele zit- en relaxgedeelten met open haard en leestafel, vaste en flexibele werkplekken, gratis draadloos internet,  gratis Food & Beverage en de innovatieve Light Energy waarin de reiziger nieuwe energie kan opdoen”.  

Op de foto’s zien wij Jan des Bouvrie witte muren smaakvol gecombineerd met bamboe en hoogpolig tapijt. Ook de geinige jaren ’70 hangstoelen zijn een schot in de roos.

Privium is het exclusieve serviceprogramma van Amsterdam Airport Schiphol. Met Privium kun je gebruik maken van een snelle grenspassage door middel van irisherkenning en passeer je binnen 15 seconden de grens. Verder kun je altijd Business Class inchecken en dichterbij parkeren.

Privium biedt drie soorten lidmaatschap, Privium Plus, Privium Basic en Privium Partner.  De kosten voor een Privium Plus lidmaatschap bedragen 159 euro per jaar, voor Privium Basic 109 euro per jaar en voor Privium Partner 65 euro per jaar. Privium telt op dit moment circa 45000 leden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.