ESTA VS aanvragen

eta canada
esta amerika

Electronic System for Travel Authorization (ESTA)

ESTA werd in 2009 ingevoerd. Nederlanders en Belgen die naar de Verenigde Staten van Amerika (VS) reizen hebben een goedkeuring onder het Electronic System for Travel Authorization (ESTA) nodig.
eta canada

Regel je ESTA voor de VS via opreis.nl

Je kunt je ESTA verklaring voor de Verenigde Staten eenvoudig en snel aanvragen via opreis.nl. Afrekenen kun je met iDEAL of Bancontact / Mister Cash.

ESTA Verenigde Staten aanvragenAankomstdatum Verenigde Staten

 

 

 

 

esta ideal

Betaal veilig met iDEAL

Je kunt gemakkelijk en veilig afrekenen via je eigen bank met iDEAL of Bancontact /Mister Cash
eta canada goedkoop

Prijs €29,95

Complete aanvraag en afhandeling voor €29,95
esta amerika snel

ESTA USA binnen 24 uur per email*

Het ESTA voor de VS wordt in 99% van de gevallen binnen 24 uur geleverd. *Maximale leverduur is 72 uur i.v.m. steekproeven van de Amerikaanse overheid
esta VS nederlands

Aanvraag doen in het Nederlands

Je kunt je aanvraag doen in het Nederlands

Electronic System for Travel Authorization (ESTA) VS: hoe en wat

  • Het ESTA VS is sinds 12 januari 2009 verplicht
  • Voor de aanvraag moet je een paspoort hebben
  • Het ESTA VS is maximaal 2 jaar geldig of korter als je paspoort eerder verloopt
  • Onbeperkt aantal keer reizen naar de Verenigde Staten
  • De maximale aaneengesloten verblijfsduur is 90 dagen
  • Noodzakelijk als je met het vliegtuig of per schip de USA binnenkomt
  • Controle als je het vliegtuig ingaat
  • Geldig voor toerisme en zakelijk bezoek
  • Als je langer dan 90 dagen naar de VS gaat of er gaat werken, heb je een andere registratie nodig

ESTA is in 2009 ingevoerd en houdt in dat iedereen die per vliegtuig of schip naar de Verenigde Staten van Amerika reist, zich online moet registreren. 

De registratie heet Electronic System for Travel Authorization. Registratie is verplicht en kan uitsluitend online. Registratie kan alleen in het Engels en afrekenen kan alleen met een credit card. Dit is de site van de Amerikaanse overheid: https://esta.cbp.dhs.gov/. 
Via opreis.nl kun je de aanvraag ook regelen. Dit kan dan in het Nederlands en je kunt afrekenen met iDEAL (NL) of Bancontact / Mister Cash (BE).

De registratie wordt gecontroleerd bij het aan boord gaan van het vliegtuig. Je moet het dan ook aanvragen voordat je vertrekt. De aanvraag wordt normaal gesproken binnen 24 afgerond maar af en toe duurt het langer. De maximale duur is 72 uur.

Als je met kinderen naar de VS reist, kijk dan of deze in het paspoort van één van de ouders staan bijgeschreven. Bijgeschreven kinderen hebben een visum (dit is wat anders dan ESTA) nodig. Aangezien een visum duurder is en lastiger te verkrijgen dan een paspoort, kan het verstandig zijn om een apart paspoort voor je kind(eren) aan te vragen.

Je kunt je aanvraag regelen via opreis.nl. Je kunt je aanvraag dan in het Nederlands doen en wij handelen de aanvraag voor je af. Je kunt bij ons afrekenen met iDEAL of Bancontact / Mister Cash.ESTA Verenigde Staten aanvragen