Droombaan in Australië

€70.000 verdienen in een half jaar? Op Hamilton Island voor de kust van Noord Oost  Australië  kan het.

Update 5/5/2009: De winnaar van de droombaan in Australië is bekend.

En geen vervelend werk ook. In het kader van een promotie van de eilanden in het Great Barrier Reef, heeft Tourism Queensland een vacature voor een ‘caretaker‘ op Hamilton Island.

De baan lijkt te mooi om waar te zijn. Je krijgt een goed salaris, een huis met een eigen zwembad en naar verwachting ben je er maar 12 uur per maand mee kwijt. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat je na zes maanden weer naar huis moet naar een leven waar je nooit meer aan kunt wennen.

Om de eilanden in het Great Barrier Reef te promoten bij toeristen zoekt men iemand die zes maanden op  één  van de eilanden gaat wonen en een dagboek bijhoudt van het leven aldaar.

Van de gelukkige wordt verwacht dat hij of zij een blog en een videodagboek maakt over het leven op de eilanden om zo toeristen te trekken. Tot de taken behoort het voeren van dieren, het ophalen van de post en het bijhouden van een (video)blog. Daarnaast kun je naar hartelust zwemmen, snorkelen en wat je zo al meer in een tropisch paradijs doen kunt.

Solliciteren kan nog tot 22 februari of tot er 30.000 aanmeldingen zijn geweest. Door de enorme aandacht die de vacature heeft gekregen staat de teller al op 20.000 dus wacht niet te lang. De baan start vanaf 1 juli.

Solliciteren kun je hier als de web site tenminste niet plat ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.