De toekomst van het vliegen

 Finnair bestaat dit jaar 85 jaar en viert dat met een kijkje in de toekomst.

Samen met luchtvaartexperts geven ze hun visie over hoe de  luchtvaart er over 85 jaar uit zal zien. De  toekomst  is, hoe kan het ook anders, aan stille, schone en supersonische vliegtuigen waarmee je in een paar uur naar  Australië  vliegt.


Op een speciale web site  geeft Finnair 5 visies over de toekomst van het vliegen. Ze doen dat samen met onder andere Airbus. Over deze vijf visies kun je als bezoeker van de site ook je eigen mening geven.

Volgens  Finnair is vliegen in 2093 populair, duurzaam, avontuurlijk, persoonlijk en valt er nog steeds wat mee te verdienen. Ze verwachten dat de je in een paar uur de halve wereld kunt overvliegen en dat zelfs ruimtereizen met vliegtuigen mogelijk zullen zijn.

Airbus voegt daaraan toe dat de focus van het  ontwikkelen  van vliegtuigen vroeger lag op veiligheid en betrouwbaarheid. Nu die doelen zijn behaald zal de  focus  verschuiven naar zuinig en schoon.

Meer over de toekomst van het vliegen op de speciale web site departure2093.com.

4 reacties op “De toekomst van het vliegen”

ik vind vliegtuigen heel exiting! ik ben van plan een vliegtuig te bouwen en die de wereld te laten overnemen! Airplain = Awesome!! <3

veel liefs henk van duin
katwijk aan zee 2221 HG
ik sta open voor tegenreacties

Elektrisch op waterstof zonder ramen maar met oled schermen om naar buiten te kijken zowel boven naast als onder je 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.