De leukste reiscadeautjes

Auxerre Winkel -opreis.nl-

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een echte reisliefhebber? Zoek dan niet verder, want in dit artikel vind je een overzicht van de leukste reiscadeautjes! En mocht je onverhoopt zelf iets leuks tegenkomen, maak je dan geen zorgen: een cadeautje voor jezelf is zo nu en dan ook best geoorloofd.

  • Wat geef je een vriend(in) cadeau die voor langere tijd naar het buitenland vertrekt? Een lastige vraag die de bloggers van `ik wil meer reizen†™ op een originele manier beantwoorden. Zij ontwikkelden namelijk een uitzwaai box die zowel leuke, grappige als handige gadgets bevat. Je kunt onder andere een reisdagboekje, mini kaartspel en rolletje topdrop in de box verwachten. Het pakket wordt geleverd in A4 formaat en past precies door de brievenbus. Meer weten? Hier kan je de uitzwaai box bestellen.
  • De kras wereldkaart: hij komt in bijna ieder lijstje over reiscadeautjes voor, maar dat maakt hem niet minder leuk. Zeker voor reizigers die het liefst ieder jaar een nieuw land ontdekken, is de kras wereldkaart scratch map een absolute aanrader. Je krast simpelweg de laag met gouden folie weg, waardoor er een kleurrijk geheel ontstaat. Zo kun je in één oogopslag zien waar je geweest bent en je verheugen op het wegkrassen van het volgende land. Meer informatie over deze speciale wereldkaart vind je op deze website.
  • Ken of ben je iemand die altijd aan het vechten is met het opvouwen van stadsplattegronden? Dan hebben we de ideale oplossing voor je gevonden. Met een Crumpled City Map hoef je nooit meer een kaart op te vouwen, maar kun je deze gewoon opproppen en in je zak steken. De kaarten zijn waterbestendig, scheuren niet en zijn verkrijgbaar voor de grootste steden van de wereld. Leuk als cadeau voor een vriend(in) die een citytrip gaat maken! Wil je meer weten? We schreven al eerder over deze bijzondere kaart.
  • Heb je een bijzondere reiservaring op foto vastgelegd en wil je hier eigenlijk wat meer mee doen, maar weet je niet zo goed wat? Tegenwoordig kun je een zelfgemaakte foto op allerlei creatieve manieren in een product verwerken. Zo kun je bij posterXXL een foto op canvas laten drukken, maar kun je er ook een koelkast magneet, iPhone case of spaarpot met eigen foto van maken. Dit laatste natuurlijk zodat jij en je reispartner alvast kunnen beginnen met sparen voor de volgende reis!
  • Wanderlust: a strong desire or urge to wander or travel and explore the world. Een quote waar menig reiziger zich in zal kunnen vinden. Sommige reizigers vonden het zelfs zo mooi dat ze spontaan besloten hebben een tatoeage met het woord te nemen. De mensen die dat een stap te ver vinden gaan, of die op zoek zijn naar een leuk cadeau, kunnen als alternatief een leuke wanderlust-armband scoren. Die vind je bijvoorbeeld in deze webshop.
  • Soms is er niets fijner dan op een regenachtige dag wegdromen bij een mooie reisfilm. Doe er één cadeau of kies een film voor jezelf. We geven je graag een paar goede titels mee, maar willen je wel alvast waarschuwen: na het kijken van deze films zal je wanderlust alleen maar groter zijn! Op ons lijstje staan: Into the wild, Seven Years in Tibet, The Beach, Eat Pray Love, Walter Mitty, Slumdog Millionaire, Lost in Translation, Tracks, Samsara, Wild, City of God, The Motorcycle Diaries, The Bucket List, Eurotrip, 127 Hours en A Map for Saturday.
  • Het beste cadeau dat je aan een reisliefhebber kan geven? Een reis natuurlijk! Je kunt ergens goedkoop een last-minute boeken, maar je kunt er ook voor kiezen om je écht volledig te laten verrassen. Srprs.me is een reisbureau waarbij je de bestemming van je reis pas op het vliegveld te weten komt. Vooraf krijg je enkel het weerbericht en de tijd waarop je op het vliegveld wordt verwacht. Echte avonturiers kunnen er zelfs voor kiezen de gehele reis geheim te houden voor de reispartner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.