Booq Viper Case 13 getest

booq viper case
De Viper Case van Booq is een zogenaamde laptop sleeve, een laptoptas die strak om je laptop sluit.

De case is bedoeld om je laptop en wat papierwerk in op te bergen en om je laptop te beschermen. Het is een compacte tas en dus ideaal voor op reis.

De Booq Viper Case 13 is speciaal ontworpen voor MacBooks van 13″ maar andere laptops met dezelfde afmeting kunnen er natuurlijk ook in.

De buitenkant van de sleeve is gemaakt van geweven nylon waardoor hij haast onverslijtbaar is. De sleeve voelt stevig aan, als twee schalen van een schelp. De stevigheid komt van het gebuikte materiaal en van de speciale ribbels die in de buitenkant zijn geperst. Deze stevigheid zorgt ervoor dat je laptop goed wordt beschermd.

De binnenkant is bedekt met een zacht materiaal dat als een soort honingraat in de schalen is aangebracht. Deze binnenkant absorbeert schokken en geeft zodoende een extra bescherming aan de inhoud. Deze honingraatconstructie zorgt bovendien voor ventilatie als je je laptop gebruikt met de sleeve er omheen.
Booq sleeve

Door de lange rits van de Booq Viper Case kan deze helemaal open waardoor je je laptop kunt gebruiken zonder deze uit de sleeve te halen. Dit kan handig zijn als je snel even wat wilt doen zonder dat je je helemaal gaat installeren.

De Booq Viper Case 13 voelt zeer stevig aan en biedt voldoende bescherming voor je laptop als je deze in een andere tas of koffer stopt. De gebruikte materialen voelen degelijk aan en ook de afwerking ziet er goed uit. De sleeve sluit zeer strak om je laptop wat noodzakelijk is voor een goede bescherming, en het geheel ook compact maakt om mee te nemen. Beperking hiervan is dat er weinig tot geen ruimte is om extra dingen mee te nemen. Een paar vellen papier of een klein notitieboekje passen er nog wel in maar voor bijvoorbeeld je oplader is geen plaats. Dat is niet zo’n punt als je op reis bent en je ook andere bagage bij je hebt waarin je oplader mee kan. Als je de sleeve echter wilt aanschaffen voor dagelijks gebruik moet je er rekening mee houden dat je laptop voldoende is opgeladen. Prima natuurlijk voor werken in de trein of tijdens een vergadering.

De Booq Viper Case kost €44,95 en is onder meer verkrijgbaar bij www.laptopverpakking.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.