Bandon Dunes Golf beste golfbaan van Amerika

Bandon Dunes Golf Resort in Oregon is onlangs door het blad Golf Digest verkozen tot beste golfbestemming van Amerika…

Bandon Dunes Golf Resort in Oregon is onlangs door het blad Golf Digest verkozen tot beste golfbestemming van Amerika.

Het golfresort kent vier 18 holes banen en vele accommodaties. Vanaf mei 2012 komt daar nog een vijfde baan bij: de 13 holes par-3 Brandon Preserve.

De Bandon Preserve is ontworpen door de architecten van Bandon Trails, Bill Coore en Ben Crenshaw. De baan biedt spectaculaire uitzichten over de Pacific vanaf elke hole.

Bandon Dunes Golf Resort probeert zoveel mogelijk te werken op een milieuvriendelijke manier. De opbrengsten van Bandon Preserve dragen bij aan het behoud en herstel van het natuurgebied aan de prachtige zuidkust van Oregon. Op en rond het resort zijn meerdere accommodaties en faciliteiten gecreëerd zodat gasten van het mooie duingebied kunnen genieten.

Golf Digest is één van de grootste golfbladen en golf websites in Amerika. Het Bandon Dunes Gold Resort in Oregon is daarom trots op de behaalde eerste plaats. Bij de beoordeling werd er gelet op de kwaliteit van de golfbanen, de hotelaccommodaties en de horecagelegenheden. Ook waren de toegankelijkheid, uitstraling en vriendelijkheid van personeel zwaarwegende criteria om de titel te kunnen winnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.