Auto Express Italia nieuwe autotrein naar Italië

Autotrein
Er gaat deze zomer toch een autoslaaptrein rijden naar Italië. Aanbieder van treinreizen, treinreiswinkel.nl, heeft gezorgd dat er een vervanger komt voor de vorige week gestopte autoslaaptrein van EETC.

De nieuwe autotrein heet Auto Express Italia en rijdt in de zomer één keer per week heen en weer tussen Düsseldorf en Verona. De trein vertrekt dus niet meer uit Den Bosch maar uit Düsseldorf, dat op circa 1,5 uur rijden ligt van Utrecht.

De Auto Express Italia gaat rijden in de periode tussen 3 juli en 15 augustus. De autoslaaptrein vertrekt vrijdagavond om 20:00 uit Düsseldorf en komt om 9:00 uur aan in Verona. Zaterdag rijdt de trein terug, vertrek Verona om 20:00 uur, aankomst zondag in Düsseldorf om 9:00 uur.

In de autotrein is een bistrorijtuig aanwezig. Je kunt verschillende slaapplaatsen boeken, van een bed in een gedeelde couchette tot een privé coupé voor maximaal drie personen. Een ticket voor twee personen plus auto is er vanaf circa €450.

De nieuwe Auto Express Italia is een vervanger voor de vorige week opgeheven autoslaaptrein van Den Bosch naar Italië en Slovenië.