Auto Express Italia nieuwe autotrein naar Italië

De nieuwe autotrein heet Auto Express Italia en rijdt in de zomer één keer per week heen en weer tussen Düsseldorf en Verona. Deze trein vertrekt niet meer uit Den Bosch maar uit Düsseldorf, dat op circa 1,5 uur rijden ligt van Utrecht.

Reisperiode slaaptrein

De Auto Express Italia gaat rijden in de periode tussen 3 juli en 15 augustus. De autoslaaptrein vertrekt vrijdagavond om 20:00 uit Düsseldorf en komt om 9:00 uur aan in Verona. Zaterdag rijdt de trein terug, vertrek Verona om 20:00 uur, aankomst zondag in Düsseldorf om 9:00 uur.

In de autotrein is een bistrorijtuig aanwezig. Je kunt verschillende slaapplaatsen boeken. Van een bed in een gedeelde couchette tot een privé coupé voor maximaal drie personen. Een ticket voor twee personen plus auto is er vanaf circa €450.

De nieuwe Auto Express Italia is een vervanger voor de vorige week opgeheven autoslaaptrein van Den Bosch naar Italië en Slovenië.

Met de trein naar Italië zonder auto, koop hier snel en gemakkelijk je treintickets.

9 replies on “Auto Express Italia nieuwe autotrein naar Italië”

en een auto met boottrailer met een boot er op kan dat ook en wat kost dat dan

Ik wil voorjaar 2022 naar Italië met de autotrein. Gaat er ook een trein va f be begin mei. Juli is rijkelijk laat immers

Ik ben geïnteresseerd in autoslaaptreinen van Düsseldorf naar Verona. Data/ tijden/prijzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.