Armani opent hotel in Dubai

In het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa in Dubai, heeft Armani zijn eerste Armani Hotel geopend.

Het hotel is op z’n Armani’s minimalistisch ingericht. Less is more zullen we maar zeggen en dat komt ook tot uitdrukking in de prijzen..

In het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa in Dubai, heeft mode-ontwerper Giorgio Armani zijn eerste Armani Hotel geopend.

Het hotel is op z’n Armani’s minimalistisch ingericht. Less is more zullen we maar zeggen en dat more komt ook tot uitdrukking in de prijzen. Een snelle check op de website van het Armani Hotel leert dat de goedkoopste kamer, de Armani Studio, € 580 per nacht kost. De standaardkamer, de Armani Classic, kost bijna € 800 per nacht en voor de meest luxueuze kamer, de Armani Dubai Suite moet je naar verluid $ 10.000 per nacht neertellen.

Het hotel is dan wel gevestigd in de 800 meter hoge Burj Khalifa, dat betekent niet dat je ook een fantastisch uitzicht over Dubai hebt. De meeste kamers liggen namelijk op lage verdiepingen. Het hotel bevindt zich op de eerste acht verdiepingen van de toren met alleen de duurdere suites op de etages 38 en 39.

Het Armani Hotel in Dubai is het eerste hotel van Giorgio Armani. Een tweede hotel in Milan is in aanbouw.

Hieronder een filmpje van CNN in een van de kamers van het Armani Hotel in Dubai.

Zie ook:
Meer artikelen over Dubai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.