Arkefly vaker naar de Antillen

 Vanaf 1 juli 2009 krijgt Arkefly  één extra vlucht per week richting de Antillen.

De nieuwe vlucht is wekelijks op zondag van Amsterdam naar Aruba en  CuraÁ§ao.  Met de uitbreiding komt het aantal vluchten van Arkefly naar de Antillen op vijf keer per week.  

Elke maandag, woensdag, vrijdag en (vanaf 1 juli) zondag vliegt Arkefly van Amsterdam naar Aruba en  CuraÁ§ao. Elke zaterdag is er een vlucht van Amsterdam naar  CuraÁ§ao en Bonaire.

Arkefly heeft blijkbaar meer fiducie in de Antillen als reisbestemming dan de KLM. Deze maakte begin deze maand nog bekend te zullen stoppen met de lijndienst naar Aruba. De vluchten van de KLM worden overgenomen door KLM-dochter Martinair.

Arkefly biedt de vluchten naar de Antillen aan in drie klassen:  Economy Class, Comfort Class en Star Class. Het verschil zit in de hoeveelheid beenruimte. Bij de Star Class is dit behoorlijk ruim met 104cm, de Comfort Class heeft met 84 iets meer ruimte dan de gebruikelijke 80-82cm in Economy  maar de Economy Class  van Arkefly is met 76cm aan de krappe kant en eigenlijk niet geschikt voor wat langere mensen.

Op basis van de web site dan Arkefly, is de Comfort Class ongeveer €100 duurder dan Economy.

Zie ook:
KLM stopt met Aruba

One reply on “Arkefly vaker naar de Antillen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.