Arkefly naar Kathmandu

 Vanaf 11 oktober 2009 vliegt Arkefly rechtstreeks vanaf Schiphol naar Kathmandu, de hoofdstad van Nepal.

De rechtstreekse vlucht betekent dat je niet meer hoeft over te stappen en dat je totale reistijd een stuk korter is. De vlucht van Amsterdam naar Kathmandu gaat 11 uur duren.

De vluchten worden aangeboden in combinatie met reizen van Holland International. Een startpakket Nepal gaat €699 kosten.  

Het is niet bekend of de vluchten ook apart geboekt kunnen worden. Op dit moment staat Kathmandu nog niet tussen de bestemmingen op de web site van Arkefly maar dat verandert misschien nog.

Ter vergelijking heb ik even gekeken op de web site van world ticket center naar het huidige vliegaanbod naar Nepal. Ik heb gezocht naar een ticket met vertrek- en retourdatum in oktober. Het goedkoopste ticket in van Qatar Airways en kost €762 inclusief alle taxen. De reisduur is dan 22 uur en je hebt tussenstops in Londen en Doha.

2 replies on “Arkefly naar Kathmandu”

Ik kan niet wachten hoor Arkefly. Dus mij heb je al als klant en mijn hele familie ook dan. Dus kom maar op ArkeFly!!!!!!!

Gr v Emile.

Hele internet staat vol dat de brochures al 22 mei in de winkels verkrijgbaar zijn. Helaas hoor…. Brochures Arkefly en Holland International liggen op 25 mei in de winkels is mij verteld door Arke.

Gr v Emile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.