Air Asia start vluchten vanuit Parijs

Air Asia start binnenkort een lijndienst van Parijs naar Kuala Lumpur.

Air Asia is een prijsstunter uit Maleisië met een groot netwerk in Zuid Oost Azië. Sinds vorig jaar voert de maatschappij ook vluchten uit vanaf Londen Stansted en binnenkort ook vanuit Parijs Orly…

Air Asia start binnenkort een lijndienst van Parijs naar Kuala Lumpur.

Air Asia is een prijsstunter uit Maleisië met een groot netwerk in Zuid Oost Azië. Sinds vorig jaar voert de maatschappij ook vluchten uit vanaf Londen Stansted en op korte termijn komt daar de route vanaf Parijs bij.

De vluchten tussen Parijs Orly en Kuala Lumpur worden in eerste instantie vier keer per week uitgevoerd. De prijs voor een enkele reis is vanaf €99 voor een ticket in Economy. Niet duur voor een vlucht naar Zuid Oost Azië.

Als actie biedt Air Asia tijdelijk ook Premium Class stoelen aan voor €549. Deze Premium Class is volgens hen vergelijkbaar met Business Class.

Één reactie op “Air Asia start vluchten vanuit Parijs”

groter kapiciteits vliegtuigen is heel goed,wat de prijs kan drukken,maar wat echter vergeten word,is dat de bevolking groter van gestalte word en aan de zitplaatsen niet veel aan dacht word besteden,ik ben een invalide man die comfort nodig heeft (benen)om geen trombose op te doen,en ik vlieg elk jaar naar cebu philippines,en elk jaar verschrikkelijk afzien,hopenlijk gaat men in de toekomst ook aan de lange benen denken,bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.